Ons verhaal

Praat mar Frysk

Bij notaris Paauwe kunt u rekenen op een persoonlijke benadering. We helpen u graag met zaken die gepaard gaan bij belangrijke beslissingen of gebeurtenissen in uw leven en willen u hierin zo goed mogelijk begeleiden. We gebruiken heldere taal en een duidelijke uitleg; alles behalve stoffig en ingewikkeld.  Wij houden rekening met uw persoonlijke situatie en kunnen eventueel in overleg ook afspraken maken buiten onze reguliere kantoortijden om. Als u niet in staat bent om ons kantoor te bezoeken, komen we bij u thuis. 

Een notaris is naast specialist op het notariële vlak ook ‘gewoon’ jurist. 

Duidelijk én dichtbij
Ons kantoor staat in Workum, één van de Friese elf steden, en ligt in het zuidwesten van Friesland. Binnen een cirkel van 20 minuten rijden liggen bijvoorbeeld de plaatsen: Sneek, Bolsward, Hindeloopen, Stavoren, Makkum, Koudum en Balk. Wij zijn ons ervan bewust dat we in Workum en omgeving misschien wel één van de weinige juridische dienstverleners zijn, stapt u daarom gerust binnen met uw vragen. Wij helpen u graag (verder).

Fansels kinne jo ek yn jo memmetaal by ús terjochte!

Over Kirsten Paauwe

Kirsten Paauwe is geboren in Rotterdam en vanaf haar 7de jaar opgegroeid in Friesland (Harlingen). In 1996 studeerde zij af in het notarieel recht aan de Universiteit van Groningen. Vervolgens is zij werkzaam geweest op een aantal kantoren als kandidaat-notaris en is daardoor al méér dan 20 jaar vertrouwd met zaken die in het notariaat spelen zoals het begeleiden van (agrarische) ondernemers, het verzorgen van onroerendgoed transacties en het begeleiden en adviseren in erfrechtzaken. In 2016 is Kirsten Paauwe door Tom Houtsma benaderd om in Workum te komen werken met het oog op een “wisseling van de wacht”.

Naast haar dagelijks werk is Kirsten sociaal en maatschappelijk betrokken in de regio. Op dit moment is zij secretaris van het Fries Scheepvaartmuseum en helpt zij mensen met hun (financiële) administratie als zij het zelf niet meer kunnen.

In haar vrije tijd geniet Kirsten van haar gezin en kijkt zij naar de sportwedstrijden van haar 2 dochters. Ook maakt zij graag tijd vrij om – onder het genot van een mooi glas wijn – samen met familie of vrienden te koken en te eten. Daarnaast is varen op de Friese Wateren favoriet!

Over het team

Het team bestaat naast Kirsten Paauwe uit Tom en Fetsje Houtsma, Sjoukje Visser en Dieuwke Siemensma.  Al jarenlang vertrouwde gezichten.

Tom Houtsma werd in 1995 tot notaris in Workum benoemd als opvolger van notaris Tuinstra. Tom Houtsma blijft voorlopig aan het kantoor verbonden als kandidaat-notaris. Ook zijn echtgenote Fetsje Houtsma zal nog als boekhouder betrokken blijven. Sjoukje Visser is notarisklerk en verzorgt nagenoeg alles wat met onroerendgoed en schepen te maken heeft. Dieuwke Siemensma ondersteunt als notarieel medewerkster het hele team en daarnaast houdt zij zich ook bezig met de automatisering.